Wat mag je verwachten van de lesSen?

Wederzijds vertrouwen is de basis voor een stabiele, succesvolle samenwerking met je paard. Met een hele reeks spelletjes of oefeningen kan je die band tussen jou en je paard opbouwen en versterken. Maar je kan er ook problemen mee oplossen die je paard heeft zoals bvb bij trailerladen, in het verkeer, bij de hoefsmid en dierenarts enzovoort. We spelen die spelletjes eerst op de grond en later vanuit het zadel. Ze zijn gebaseerd op communicatie tussen mens en paard op de manier zodat het paard jou beter begrijpt. 

In de lessen doorlopen we al die spelletjes op een gevarieerde manier op het tempo van jou en je paard. Dat kan in functie zijn van een gedragsprobleem of omdat je samen beter wil worden in het rijden of grondwerk. Of gewoon omdat je nieuwe dingen wilt leren. Uiteraard bespreken we altijd het thema van de les. Mijn doel is steeds om van jou en je paard een sterk team te maken!

Mogelijke thema's: grondwerk, rijden met je lichaam, overschakelen naar bitloos rijden, agility, trailerladen, voorbereiden op het buitenrijden, schriktraining, in vrijheid werken, ...

Ik neem attributen en materiaal mee die je eenmalig kan lenen. Je kan ook touwproducten, stick en bitloze hoofdstellen bestellen.

Opgelet, ik reken verplaatsingsonkosten (zie onderaan). Afhankelijk van de afstand en aantal lesklanten worden deze verplaatsingsonkosten gerekend.

Lees ook even de voorwaarden!


Privéles 

met 2

met 3 of 4

meer

35€ per uur*

56€ per uur*

72€ Per uur (max 4 personen)*

op aanvraag


Funreeks

340€ voor 5 uren (max 4 personen)*

In de funreeks doen we elke les een leuk spel in een ontspannen, competitieve sfeer (zonder de band met je paard te verliezen). We doorlopen samen de voorbereiding en daarna strijden jullie tegen elkaar. Ieder niveau, jong en oud kan hier aan meedoen - deze reeks is puur fun! En er valt altijd iets te winnen ;) Deze reeks is ook ideaal om terug vertrouwen in jezelf en je paard te krijgen of om spelenderwijs je grenzen te verleggen.

Opgelet - deze reeks geef ik enkel op mijn eigen lesplaats!


Verplaatsings-onkosten

0,45€ per km (vanuit Mendelssohnlaan, Brecht)

0-10 km: geen verplaatsingsonkosten

Indien je met meerdere lesklanten een afspraak maakt worden de verplaatsingsonkosten uiteraard gedeeld. Bij workshops worden geen verplaatsingsonkosten gerekend, tenzij deze buiten mijn lesregio plaatsvinden.

Wat is de maximale afstand? De lestijd moet wel de reistijd overtreffen, want ik geef liever les dan dat ik in de auto zit.


Toeschouwers

10 € per persoon per lesuur

Toeschouwers zijn welkom op voorwaarde dat de lesklant dit toestaat. Ik verneem graag op voorhand dat er toeschouwers zullen zijn zodat ik mijn les daar op kan aanpassen. Zij mogen relevante vragen stellen op het einde van de les.

De lessen mogen, om o.a. privacy-redenen, niet opgenomen worden op video of audio.