Info ingeschreven deelnemer clinic

Eerst en vooral ben ik heel erg blij dat jij je hebt ingeschreven! We gaan er een super leuke dag van maken samen!

Om de clinic goed voor te bereiden wil ik graag meer weten over jou en je paard. Dit voor jullie veiligheid maar ook voor die van de anderen in de groep.

Deze informatie houd ik voor mezelf en laat aan jou over of je die verder deelt met de anderen in de groep op de dag zelf.

tot snel!!!

Naam *
Naam
Schofthoogte van je paard *
Leeftijd van je paard *
Is jouw paard medisch in staat om aan de ingeschreven clinic mee te doen? *
Een paard kan enkel meedoen als hij gezond van lijf en leden is. De clinic is opgebouwd zodat paarden van elke leeftijd kunnen meedoen, ook met hun leeftijdsgerelateerde beperkingen. Het is niet de bedoeling dat een paard met koorts, acute of chronische blessures, besmettelijke ziektes deelneemt.
Wil je rijden met je paard? *
In sommige clinics is het mogelijk om naast grondwerk ook te rijden. Dit is geen verplichting en niemand zal je daartoe aanzetten als je niet wilt. Indien je wel wilt rijden is een cap verplicht en een bodyprotector sterk aangeraden.
Ben je verzekerd? *
Indien niet, raad ik je de Ethias sportverzekering aan. Deze is qua prijs/kwaliteit momenteel de beste optie. Ik verwacht dat je verzekerd bent op de dag van de clinic.
Hoe is hij gebruikelijk? Wat doen jullie vaak samen (discipline, ...)?
Heb je speciale opmerkingen, problemen of informatie over de medische toestand van jou of je paard die ik moet weten?
Wat wens je nog te kopen? *
Indien je niet al het nodige materiaal hebt, kan je dat aan voordelige prijzen bij mij aankopen (is geen verplichting natuurlijk). Duid dan aan wat je nog nodig hebt (prijs staat erbij) zodat ik het meebreng!