Jun
30
10:00 AM10:00

Clinic 3: Bombproof paard - voor experts

Deze lesdag is bedoeld als je veel ervaring hebt met schriktraining OF je paard moeite met ontspanning heeft op concours of lawaaierige omgevingen. Heeft je paard last met harde geluiden? Doet een bewegend object je paard op hol slaan? Durft je paard niets slepen? Wil je eens iets anders doen met je paard? Dan is deze lesdag iets voor jullie!

View Event →
Jun
29
10:00 AM10:00

Clinic 2: Geen bangepoeper meer - voor gevorderden

Deze lesdag is bedoeld als je ervaring hebt met grondwerk OF als je paard schrik heeft van hindernissen, obstakels, bewegende monsters of angst bij het trailerladen. Heeft je paard last met loslopende honden? Weigert je paard vaak een hindernis? Barst het zweet je uit bij het trailerladen? Is een buitenrit eerder een marteling? Dan is deze lesdag iets voor jullie!

View Event →
Jun
23
10:00 AM10:00

Clinic 1: Nooit meer schrikken - voor starters

Deze lesdag is bedoeld als je nog geen of weinig ervaring hebt met grondwerk OF als je paard schrik heeft van voorwerpen op en rond zijn lichaam of benen. Heb je 4 handen nodig om de vliegenspray op je paard te mikken? Springt je paard weg van putdeksels in de straat? Of lijkt een plastic zakje op het monster van Loch Ness? Dan is deze lesdag iets voor jullie!

View Event →